Amadeus

Premiere algemeen

Regie

De regie van Camille! is in handen van regisseur Erol Struijk

Erol is afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht.


De bijzondere ontwikkeling tijdens de acteursopleiding maakte dat hij cum laude zijn diploma behaalde en genomineerd werd voor de kunstanjer van het Prins Bernhard Cultuurfonds.
Met zijn solovoorstelling Izaak S., werd hij geselecteerd voor het ITs festival, kreeg hij een gedeelde 1e plaats op het Festival voor de Leeuwen en bestormde hij Theaterfestival de Parade.

 

Erol was medeoprichter van Theatergroep Ponies, waarmee hij de de voorstellingen Ik heb u nooit een rozentuin beloofd, de Meeuw van Anton Tsjechov en Kaas en de Evolutietheorie maakte i.s.m Bas Haring. Verder speelde hij bij diverse theatergezelschappen en regisseurs waaronder de Toneelmakerij, het Filiaal en de Paardenkathedraal.

 

Hij was te zien in Buigen voor mijn Grootheid en Def! Mevrouw moet gewassen worden bij productiehuis Rotterdam/ de Rotterdamse Schouwburg. Op televisie was hij te zien in diverse commercials en de soap Onderweg naar Morgen. Bij AapNootFilm, een jong Rotterdams collectief was hij betrokken als acteur, dramaturg en castingdirector. Een van de projecten was o.a. de videoclip Liverpool Rain van de band Racoon.

 

Met regiewerk in zijn geboortestad Bergen op Zoom heeft Erol bij Theatergroep Honger en Het Gezellentoneel een duidelijke handtekening gezet. Het volgend theaterseizoen zorgt hij voor nieuwe voorstellingen in de regio met Cameleon uit Steenbergen en Schouwburg de Kring met Roosendaals Toneel.

 


Bestel

kaarten